Igre za Suzana Entertainment je tvrtka s obiteljskom tradicijom. Počeci sežu na početak od 60 godina, kada je tvrtka tada još uvijek s aktivnostima tijesto kupio prvi gaming strojeva. U to vrijeme, to je vrsta zabave nešto novo na tržištu.

Godine 1991., on je nastavio dejavost Zvonka Kadrijevič a tvrtka je imenovan Suzana snosi danas. Tvrtka je započela rad u svojim novim poslovnim prostorijama kolovoza C.9 106 Zagorje. To povećava aktivnost zakup i prodaju gaming strojeva. Budući da je velika potražnja za gaming strojeva, tvrtka je brzo proširila. Dio tvrtke pridružili su svi članovi obitelji.


U 2002, aktivnost nastavila Valentin Kadrijevič ml, što dovodi tvrtku danas. Tvrtka ima svoju novu poslovnicu u Celje Aškerčeva 14 B, koji su sada u skladišta. Od aktivnosti iznajmljivanja i prodaje gaming strojeva proširio na prodaju izvan naše zemlje, tvrtka potrebne dodatne prostorije. Počeli smo s izgradnjom novih prostora u Čemšeniku (blizu Trojan). Koja sada ima tvrtka skladište i izložbeni prostor proizvode koji iznajmljuje i prodaje. Također smo započeli s proširenjem aktivnosti u području iznajmljivanja i prodaje šatora.

Nastojimo zadovoljiti sve naše kupce i uvjeriti ih da smo tvrtka koja vrijedi njihovo povjerenje.

Naš najveći uspjeh su naši zadovoljni kupci.